Compania de Teatru INGENUO

Compania de teatru INGENUOCompania de Teatru INGENUO a sponsorizat pelerinajul doamnei Ioana Petre la Mormântul Părintelui Arsenie Boca, Mănăstirea Prislop.

Compania de Teatru INGENUO – Teatru cu muzică live – a luat naştere din pasiunea şi respectul pentru Teatru. Ne adresăm unui public elevat, obişnuit să guste atât un umor de calitate, cât şi o dramă intensă. Ne construim singuri scenariile, viziunea regizorală şi muzica pe care o veţi regăsi live în majoritatea spectacolelor.

Un segment important din repertoriul Ingenuo este adresat copiilor, pe care îi invităm să descopere în toate piesele noastre o lume fascinantă, un tărâm al poveştilor fermecătoare, unde fiecare personaj are de oferit o lecție.

Vă invităm să descoperiţi alături de noi un alt tip de teatru, construit atent în jurul unor principii ce au mereu la bază umorul fin, bunul gust şi respectul pentru spectator!

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe,
sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.