FOREST ACADEMYFOREST ACADEMY este alături de doamna Paraschiva Dobre, îndeplinindu-i dorința de a avea un pat în care să se poată odihni mai bine.

FOREST ACADEMY este un club educațional care îmbină frumos și eficient activitățile școlare cu cele de educație nonformală și de dezvoltare a abilităților de viață ale copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani. La Forest Academy avem nevoie de copii curajoși, curioși și dornici să parcurgă cu pași hotărâți drumul cunoașterii. Le sunt alături cadre didactice bine pregătite și responsabile, care înțeleg nevoile de educație și divertisment ale fiecărui copil, conștiente că școala și joaca pot face casă bună în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

FOREST ACADEMY este cea mai inteligentă soluție pentru teme și activități educative nonformale care cultivă talentul și pasiunea copiilor, precum și pentru petrecerea într-un mod atractiv a timpului liber.

La FOREST ACADEMY respectul, ajutorul reciproc, deschiderea și intelegerea sunt valori care se regăsesc nu doar în relația cadru didactic – copil, dar și in relația cadru didactic – părinte. FOREST ACADEMY, Academia Copiilor Fericiți!