Nutrivita-Logo

Nutrivita le-a oferit vârstnicilor noștri produse dietetice si bio.

Nutrivita este o companie de import și distribuție de produse dietetice și bio, cu acționariat privat românesc. Înființată în 2007, compania a câștigat rapid o cotă importantă de piață. Încă de la înființare, ne-am asumat misiunea de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori români produse de calitate, care să îi ajute să-și mențină sau să-și recâștige starea de sănătate. Nutrivita oferă produse variate, din mai multe segmente de produse dietetice.

Portofoliul este însă într-o continuă evoluție, în funcție și de dezvoltarea pieței și de cererea consumatorilor.

Principalele categorii de produse oferite: produse pentru intoleranțe alimentare (fără zahar, fără sare, fără gluten, fără lactoză), dietetica funcțională (produse cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi), managementul greutății corporale (înlocuitoare de masă, snack-uri hipocalorice), dietetica sportivului (nutriție sportivă, hidratare, energizare, masa musculară), dar și produse bio cu min. 90% ingrediente provenite din agricultura ecologică sau produse gourmet.

Compania are în prezent 16 angajați și se implică constant în activități de promovare a unui stil de viață sănătos prin susținerea evenimentelor sportive de masă (Maratonul Internațional București, Maratonul Internațional Cluj, circuitul de ciclism pentru amatori Road Grand Prix etc.), a diverselor seminarii de nutriție și viață sănătoasă.