Nutrivita

Nutrivita-Logo

Nutrivita le-a oferit vârstnicilor noștri produse dietetice si bio.

Nutrivita este o companie de import și distribuție de produse dietetice și bio, cu acționariat privat românesc. Înființată în 2007, compania a câștigat rapid o cotă importantă de piață. Încă de la înființare, ne-am asumat misiunea de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori români produse de calitate, care să îi ajute să-și mențină sau să-și recâștige starea de sănătate. Nutrivita oferă produse variate, din mai multe segmente de produse dietetice.

Portofoliul este însă într-o continuă evoluție, în funcție și de dezvoltarea pieței și de cererea consumatorilor.

Principalele categorii de produse oferite: produse pentru intoleranțe alimentare (fără zahar, fără sare, fără gluten, fără lactoză), dietetica funcțională (produse cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi), managementul greutății corporale (înlocuitoare de masă, snack-uri hipocalorice), dietetica sportivului (nutriție sportivă, hidratare, energizare, masa musculară), dar și produse bio cu min. 90% ingrediente provenite din agricultura ecologică sau produse gourmet.

Compania are în prezent 16 angajați și se implică constant în activități de promovare a unui stil de viață sănătos prin susținerea evenimentelor sportive de masă (Maratonul Internațional București, Maratonul Internațional Cluj, circuitul de ciclism pentru amatori Road Grand Prix etc.), a diverselor seminarii de nutriție și viață sănătoasă.

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe,
sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.