Apasă tasta Enter

Calcule

Ne facem foarte bine calculele in acest proiect, cu toate obiectivele lui specifice, activitatile si rezultatele lui. Bifam victoriosi fiecare telefon dat si primit, fiecare schimb de mailuri, fiecare nume de beneficiar semnatar pe liste si alte hartii. Numaram in fiecare zi zilele pana la finalul contractului de finantare si gandim la rece fiecare pas facut si nefacut inca. Ne apropiem de seniori preanumarand si implementand clipele proiectului. Le povestim, le urmarim reactiile, si fiecare gest al lor este un indicator de proiect. Ei ne asculta si indraznesc sa viseze…

2 Comments

 1. Va multumesc ca existati. E o actiitate care aduce un beneficiu imens celor care au nevoie de ea. Si vor fi din ce in ce mai multi in ceasta situatie.
  Eu inca ma mai descurc singur si ma pot gospodari fara ajutor. Eu poate ca ar trebui sa ajut pe altii, asa cum faceti voi. Macar cu o simpla prezenta si o discutie zilnica asa ca de la om la om.

  Acum eu simt nevoia sa am cu cine schimba cateva cuvinte pe internet . Poate fi din orice domeniu. Important este sa treaca timpul util si benefic in sens reciproc.

  Daca dv. cunoasteti o persoana sau mai multe, printre cei pe care ii consiliati, care sa dispuna de timp si sa vrea sa impartaseasca impresiile lor despre diverse lucruri pe internet, va rog sa-mi intindeti o mana de ajutor. Sper sa fie un ajutor reciproc.

  Va multumesc ca ma ascultati.

  1. Va multumim mult, va vom face cunoscuta dorinta… Internetul apropie oamenii pana la un punct, dar poate ati vrea sa faceti o vizita celor doua organizatii partenere, cu activitati frumoase pentru varstnici. Oamenii se intalnesc, vorbesc si se bucura pentru ca mai toti sunt singuri si isi fac de lucru si pentru ei, si pentru altii (pt. copii, de pilda). Puteti merge unde va e mai usor. La Centrul Comunitar Ghencea, la capatul tramvaiului 41, au sediul in curtea bisericii Sf. Arhidiacon Stefan, tel. 021.4132140. Sau, in Pantelimon, la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, str. Delfinului nr. 11, telefonul lor e 021.2553738. Daca va hotarati si ajungeti la una dintre organizatii, sa ne spuneti si noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.